بر اساس این گزارش، تایوان انگلیس را به عنوان یک شریک همفکر خود می بیند.
تجارت، سرمایه گذاری و فناوری محور اصلی سفر این هیات است.
چین تهدید کرده اگر لازم باشد تایوان را بار دیگر به خاک خود الحاق خواهد کرد و شی جین پینگ این موضع را بار دیگر در کنگره حزب کمونیست که به تازگی پایان یافته تکرار کرد.
راینهارد بوتیکوفر، رئیس هیات پارلمان اروپا در روابط با چین، و «شورد شوردما» (Sjoerd Sjoerdsma) که هر دوی آنها اوایل سال گذشته در فهرست تحریم پکن قرار گرفتند در این هیات حضور دارند.
دفتر وزیر تجارت انگلیس در بیانیه ای اعلام کرد این دیدار نشانه تعهد انگلیس برای توسعه همکاری با تایوان است.
به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری رویترز، قرار است هندز در جریان این سفر با اینگ وگ رئیس جمهور جزیره تایوان دیدار و در بیست و پنجمین نشست تجاری انگلیس و تایوان شرکت کند.
بوتیکوفر که ریاست این هیات را برعهده دارد، از ائتلاف پارلمانی روابط با چین به پولیتیکو گفت: «این یک دیدار با جاه طلبی های بسیار عملی است. ما با تصویری واضح تر از آنچه که باید در پارلمان های مربوطه خود انجام شود، از تایوان باز خواهیم گشت و تا زمانی که به اهداف دست یابیم، آرام نخواهیم گرفت».
در این بیانیه آمده است تایوان مانند انگلیس خواستار توسعه تجارت آزاد و منصفانه است که توسط یک سیستم تجارت جهانی مبتنی بر قوانین پشتیبانی می شود.
از دیگر سو، سفر هیاتی از قانونگذاران اتحادیه اروپا به تایوان به بهانه هشدار آمریکا درباره طرح های پکن علیه این کشور، بروکسل را در مسیر اقدامات تحریک آمیز جدیدی علیه چین قرار داده است.
مقام های آمریکایی، از جمله آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه، در هفتههای اخیر هشدار دادهاند که چین در حال «سرعت بخشیدن» به طرح های خود در استفاده از زور علیه تایوان «در یک جدول زمانی بسیار سریعتر» از آنچه که قبلاً انتظار میرفت، است. تا همین اواخر، حدس واشنگتن این بود که چنین سناریویی قبل از سال ۲۰۲۷ اتفاق نخواهد افتاد.