آنها توافق کردند که ژاپن و اتحادیه اروپا، به عنوان شرکای استراتژیک که بنیان های اساسی مشترک دارند و برای تجارت آزاد تلاش می کنند و مهم است در زمانی که نظم بین المللی به چالش کشیده شده است، نظم اقتصادی آزاد و عادلانه ای را در جامعه بین المللی رهبری کنند.
به گفته این وزارتخانه، یک منبع آگاه گفت: نیشیمورا در طول این گفتگوها بر اهمیت مقابله مشترک با «تلاش برای اجبار بر اساس قدرت اقتصادی برای تامین منافع خود» و پرداختن به «اقدامات مخرب بازار مانند ارایه یارانه های غیرشفاف صنعتی» به شیوه های اقتصادی پکن تاکید کرد.
«یوشیماسا هایاشی»، وزیر امور خارجه و «یاسوتوشی نیشیمورا»، وزیر اقتصاد، تجارت و صنعت از ژاپن در این نشست شرکت کردند، در حالی که مسئول تجارت «والدیس دامبروسکیس» و مسئول خدمات مالی «مایرید مک گینس» نماینده اتحادیه اروپا بودند.
هایاشی در انتقادی آشکار از آنچه وی سیاست «دیپلماسی تله بدهی» چین خواند، بر لزوم ترویج «تامین مالی توسعه شفاف و منصفانه» تاکید کرد.
اولین گفتگوی اقتصادی بین ژاپن و اتحادیه اروپا در اکتبر ۲۰۱۸ در توکیو برگزار شد و در مورد توافقنامه مشارکت اقتصادی آنها که در سال ۲۰۱۹ اجرایی شد بحث شد.